We Ship Worldwide

Wereldwijde levering van IRS Robotics® refurbished robots.

We Ship Worldwide

Wereldwijde levering van IRS Robotics® refurbished robots.

IRS Robotics refurbished robots - We Ship Worldwide! IRS Robotics refurbished robots - We Ship Worldwide!

“Kunnen jullie ook transport verzorgen?”

We ship worldwide. Bekt lekker! Maar inhoudelijk is het nogal een uitspraak. Van New-Zeeland tot Finland en van de Verenigde Staten tot China. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Transport is een expertise. Er zijn echter maar weinig landen waar nog géén IRS-robot is afgeleverd.

Indien u zelf niet over deze expertise beschikt, bieden wij graag wereldwijde verzending aan. Of u nu aan de andere kant van de wereld bent of slechts enkele kilometers verderop. Uiteraard geldt dit niet naar sanctielanden of -personen. Dat is bij wet verboden en daar rust een plicht tot onderzoek op.

Ons team en onze vaste samenwerkende transportpartners zijn ervaren met het verzenden van robots over de hele wereld. We begrijpen de unieke en professionele uitdagingen die daar soms mee gepaard gaan. Daarin denken we graag met u mee indien gewenst. Het transport moet geen hoofdpijndossier worden en de robot moet in goede toestand arriveren.

Meer informatie? Scroll dan naar beneden.

 

 

IRS Robotics refurbished robots - We Ship Worldwide! IRS Robotics refurbished robots - We Ship Worldwide!

Eerlijke levertijden versus transport

Bij IRS Robotics begrijpen we dat tijd van onschatbare waarde is. Daarom willen we graag duidelijk zijn over onze levertijden en transportopties.

Onze Voorraad: Dankzij onze uitgebreide eigen voorraad van hoogwaardige A-merk robots hoeven wij niet te zoeken naar uw robot; deze bevindt zich al in onze loods. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.

Levertijden: We hechten waarde aan eerlijke en betrouwbare levertijden. Ons toegewijde proces van protocollen en grondige refurbishment-werkzaamheden vergt echter een doorlooptijd. We kunnen deze stappen niet overhaasten zonder afbreuk te doen aan de integriteit en kwaliteit van uw robot. Als tijd echter een cruciale factor is voor uw inkoopbehoeften, staan we open voor overleg.

Verzending: Voor verzending werkt ons verzendteam vervolgens nauw samen met betrouwbare verzendpartners en logistieke dienstverleners om uw robot snel en veilig af te leveren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en veiligheid van het transport. Indien gewenst, kunnen we de robot ook intern transporteren tot op de plaats van bestemming.

Zelf Transport Regelen: Vele klanten kiezen ervoor om zelf transport te regelen, en dat is natuurlijk ook mogelijk!

Ons team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u de benodigde ondersteuning te bieden.