Trendsetter, geen volger

Voortdurende toewijding aan marktontwikkeling voor refurbished robots.

Trendsetter, geen volger

Voortdurende toewijding aan marktontwikkeling voor refurbished robots.

IRS Robotics refurbished robots

Pioniers in progressie

Firma IRS Robotics is opgericht in 2002 en behoort tot de voorlopers van de wereldwijde duurzame internationale refurbished (used) robotmarkt. Stilzitten is echter nooit een optie geweest. Daar is de markt te turbulent voor. Copycats en snelle verkoop, zonder diepgaande betrokkenheid bij het product, komen op en verdwijnen weer.

Als bedrijf voelen we daarom een constante verantwoordelijkheid en alertheid om voorop te blijven lopen en grijze gebieden in de markt van ons product, de refurbished robot, aan te pakken. Dat is wat we bedoelen met Trendsetter.

Tussen een ´gebruikte / refurbished robot’ en een IRS Robotics® refurbished robot zit namelijk een groot verschil. Verwarring en onduidelijkheid ontstaat omdat het woord refurbished een algemeen en breed begrip is. Er bestaat geen eenduidige definitie van ‘refurbished’ in de context tot een robot. Dus wat koopt u dan eigenlijk? Een vraag om over na te denken.

IRS Robotics is daarom een officieel geregistreerd handelsmerk. Met een redelijk constante totale robotvoorraad van 3000m2 (ca. 500+ robots) en een gemiddelde levering van 250-300 robots per jaar bent u bij IRS aan de bewezen betrouwbare bron van de markt.

IRS Refurbished Contact