IRS Robottraining

IRS Robottraining

Een dynamische ervaring!

IRS Robottraining

IRS Robottraining

Een dynamische ervaring!

IRS Robot Training IRS Robot Training

IRS Robottraining

Bent u al klant bij IRS, of wordt u dat binnenkort? Geweldig! Wij bieden robottrainingen aan om uw vaardigheden te verbreden.

Tijdens een persoonlijke 1-op-1 sessie kunt u direct sparren met een van onze IRS robotengineers. Deze praktijkgerichte trainingen omvatten algemene kennis over robots, robotprogrammering en praktische implementatie. Geen saaie verhalen, maar wél een dynamische ervaring met persoonlijke aandacht. Discussieer dus direct met een expert!

De training wordt meestal afgestemd op uw specifieke robot, situatie en toepassing. Dit betekent dat we overbodige informatie kunnen overslaan en ons kunnen richten op de aspecten van uw interesse. U heeft de keuze om de training bij IRS Robotics in Weert te volgen of, indien gewenst, op uw eigen locatie (in overleg).

Wat zijn de kosten?

Wat onze IRS training uniek maakt, is dat de kosten zijn gebaseerd op de benodigde tijd. We beginnen met het beoordelen van uw huidige kennisniveau. Vervolgens stemmen we daar de training op af. Dit bespaart focus, tijd én geld. Meestal bieden we een Basis Training van 1 dag aan. Is dan nog verbreding gewenst? Dan gaan we verder.

Hoewel u na deze training zeker nog geen volleerd Robot Engineer zult zijn, zult u wel een helder overzicht krijgen van het ‘speelveld’ en de diverse mogelijkheden voor verdere verdieping en groei. Na de training ontvangt u altijd een uniek genummerd en gepersonaliseerd Certificaat als bewijs van deelname.

Wilt u meer informatie over onze trainingen en investering daarin? Vraag onze trainingsofferte aan via het contactformulier.

Neem contact op

 

Meer informatie? Scroll dan naar beneden.

 

Hoe gaan we te werk?

In overleg met uw firma wordt het specifieke doel van de training bepaald en uw personeel gaat samen met een van onze lead-robotengineers aan de slag. De manual van de fabrikant is uiteraard altijd de leidraad van de training en middels een theoretische basis en daaraan gekoppelde praktische oefeningen in onze werkplaats wordt zo ´in het veld´ op de materie ingegaan.

Basis Training versus Advanced Training

Een van de hoofddoelen van de basistraining is, dat u of uw personeel meer vertrouwd raakt met de robot. Vanuit dat doel wordt een basis gelegd om robotica verder eigen te maken. Denk verder aan het feedback kunnen geven in geval van een storing (wat is er aan de hand / wat kan er aan de hand zijn?). Beter nog: dat de storing zelf kan verholpen kan worden. Dat is enorm kostenbesparend.

De advanced trainingen (gevorderden) gaan dieper in op de in de basistraining besproken onderwerpen. U geeft aan in welk onderwerp de verdieping gewenst is. Denk hierbij bijv. aan het optimaliseren en/of het integreren van een robot in een machine.

Neem contact op
IRS Robot Training

Hoe moeilijk is dat nou eigenlijk?

Dit is een regelmatig gestelde vraag. De trainingen kunt u zo lang of kort maken als noodzakelijk of gewenst en u hoeft ook niet alles te weten over de robot. Alleen hetgeen u nodig acht. De mate van effectiviteit (de snelheid van verwerking van de training) is natuurlijk afhankelijk van de al dan niet aanwezige voorkennis van robotica of aanverwante kennis.

De trainingen zijn altijd inclusief lunch en na de training ontvangt u altijd een uniek genummerd en gepersonaliseerd Certificaat als bewijs van deelname.

Neem contact op