Ik wil mijn robot(s) verkopen!

Onze robotvoorraad fluctueert uiteraard. Dagelijks voorziet IRS Robotics robots van een nieuwe baas en nieuw werk. Robots komen en gaan. Maar ook robot spare parts worden verkocht. We zijn dan ook constant op zoek om onze voorraad op een juiste wijze aan te vullen. Robotinkoop (robotaankoop) is dan ook een kernactiviteit van IRS Robotics.

Heeft u een robot te koop? Of misschien wel meerdere robots of een hele lijn? Wilt u misschien uw huidige robot wisselen met een frisse IRS refurbished robot? Of heeft u robot spare parts te koop? Afhankelijk van het type robot kunnen we u al dan niet een prijs aanbieden. We betalen uiteraard altijd vooraf en we kunnen voor demontage en transport zorgen.

Goed om te weten is dat wij alle robots weer moeten doorverkopen inclusief onze garantie en dat we daarom niet alle merken behartigen en ook niet in alle robots geïnteresseerd kunnen zijn. We zijn goed zijn in onze 4 robot A-merken, te weten ABB, FANUC, KUKA en YASKAWA.

Hoe dan ook: neem contact met ons op en laat ons weten wat u heeft staan en wat u wilt verkopen of inruilen. We overleggen dan de werkwijze.

IRS reageert altijd supersnel, dus u heeft snel antwoord!

IRS Robotics refurbished robots - we ship worldwide
ABB FANUC KUKA YASKAWA