Robotservice

IRS Robot Service bestaat uit:

Periodiek en correctief robotonderhoud

Ervaring wijst uit dat periodiek robotonderhoud leidt tot hoge kostenbesparingen zoals verlaging van (relatief dure) correctieve interventies en verlenging van de levensduur van de robot. Daarom adviseert IRS Robotics om minimaal jaarlijks periodiek robotonderhoud te laten uitvoeren of zoveel eerder als nodig is, afhankelijk per locatie en gebruiksintensiteit. Zijn uw robots werkzaam in de Benelux (Belgiƫ, Nederland of Luxemburg) en wilt u weten wat IRS Robotics voor uw robots (en beurs) kan betekenen? Lees dan meer en neem contact op met ons voor ontvangst van onze standaard robotservice offerte.

Lees meer over IRS robotonderhoud

Robottrainingen

Heeft u een of meerdere IRS refurbished robots in uw bedrijf werkzaam? Of bent u van plan deze aan te schaffen? Of laat u reeds robotonderhoud uitvoeren door IRS of bent u dat van plan? Zo ja, dan hebben we een mooie match voor samenwerking! IRS Robotics kan dan voor u of uw bedrijf praktijkgerichte interactieve custom-made (dus klantspecifieke) trainingen op het gebied van ABB, Fanuc en Yaskawa robotica voorzien. (KUKA in overleg). Denk hierbij aan kennis over de robot, een upgrade van uw TD inzake robotkennis, robotprogrammering en praktische robotimplementatie. Onze trainingen zijn altijd aangepast op uw specifieke robot en/of toepassing. Deze praktische roboticatrainingen kunnen individueel of voor een groep gegeven worden bij u op locatie of bij IRS Robotics te Weert.

Lees meer over IRS robottraining

Advies in robotica

U wilt beginnen met robotisering maar weet niet hoe? Wat zijn de mogelijkheden maar ook: wat zijn valkuilen? Wat zijn de Total Costs of Ownership (TCO)? IRS Robotics is geen machinebouwer (robotsysteemintegrator) maar dit soort vragen komt bij IRS wel bijna dagelijks op tafel. IRS Robotics is onafhankelijk en onze jarenlange ervaring in robotica willen wij op die onafhankelijke wijze graag met u delen.

Lees meer over IRS advies in robotica