Refurbished robots

Bekijk onze voorraad

Bronleverancier van refurbished industriële robots! IRS Robotics is een van ’s werelds grootste leveranciers van A-merk refurbished industriële robots (in de volksmond ook wel genoemd: gebruikte-, 2e hands-, re-manufactured-, used, ervaren- of opgeknapte robots). Deze A-merken zijn ABB, Fanuc, Kuka en Yaskawa.

Een ‘gebruikte industriële robot’ is een breed begrip. Er zijn vele gradaties. Tussen de term ´gebruikte robot´ en een IRS Robotics® refurbished robot zit dan ook een groot verschil. Door IRS ingekochte robots worden in-house gescreend, getest en opgeknapt en onder garantie geleverd. Honderden per jaar. Wij willen echter niet alleen dat u tevreden bent maar wij willen ook het robotmerk hoog houden door geen enkele robot in slechte staat terug op de markt te zetten.

Gemiddeld staan er tussen de 500 en 1000 industriele robots in voorraad en worden er vele robots per jaar via IRS duurzaam terug op de wereldmarkt gezet. Er worden echter ook heel wat robots gesloopt die onveilig en/of versleten zijn en dus niet door onze test heen komen. Alle robots worden standaard met onze garantie geleverd. We kennen het klappen van de zweep!

Waar het bij een robot om draait is TCO. Oftewel de Total Cost of Ownership. Anders gezegd: wat kost een robot, niet alleen in aanschaf maar ook op de langere termijn. Essentieel is een goede robot, pragmatische service, training en advies en uiteraard prijsgunstige oplossingen voor spare-parts. IRS Robotics voorziet in deze TCO-basisbehoeften.

Bezoek ook onze Social Media kanalen voor actuele berichten, nieuws, video’s en foto’s! IRS Robotics is actief op LinkedIn, Facebook, Instagram en Youtube.

Bekijk onze voorraad

IRS Robotics® refurbished robots