IRS Robot Service

Bespaar kosten en verleng de levensduur!

IRS Robot Service

Bespaar kosten en verleng de levensduur!

IRS Robot Service IRS Robot Service

Behoud de prestaties van uw robot en bespaar kosten

Het klinkt zó logisch, maar ervaring heeft ons geleerd dat regelmatig robotonderhoud aanzienlijke kostenbesparingen met zich meebrengt. Op korte én op lange termijn.

Denk bijvoorbeeld aan onverwachte reparaties en dus onverwachte stilstand. Dat willen we proactief vermijden. Of de levensduur en ROI (Return on Investment) van uw robot. Dat willen we behouden en verbeteren. Of wat te denken van behoud van veiligheid en prestaties?

Vermijd stilstand en productieverlies door preventieve onderhoudschecks

Het belang van periodiek onderhoud wordt soms over het hoofd gezien, maar het is vanzelfsprekend essentieel.

Een vergelijk tussen een robot en een auto gaat vaak mank, maar u laat uw auto ook onderhouden. Net zoals uw auto regelmatig onderhoud nodig heeft voor optimale prestaties, verdient uw robot dezelfde zorg. Dus waarom zouden we dit niet toepassen op uw waardevolle robot? Periodiek onderhoud kan uw kosten met wel 40% verminderen.

Het lijkt misschien wat simplistisch gesteld, maar het verwaarlozen van periodiek onderhoud heeft dus uiteindelijk hoge kosten tot gevolg en vergroot het risico op stilstand. Het vereist dus een verschuiving in denkwijze. De keuze blijft echter bij u!

Daarom raadt IRS Robotics aan om minstens één keer per jaar periodiek robotonderhoud te laten uitvoeren, of eerder indien nodig. Soms kan de frequentie ook anders, bijvoorbeeld naar één keer per 2 jaar. Onze experts zullen samen met u de beste onderhoudsinterval bepalen. Dit is gebaseerd op de locatie en gebruiksfrequentie van de robot.

Onze Robot Service planning herinnert u dan vervolgens periodiek aan deze belangrijke stap!

IRS QUICK SCANS

Wist u dat IRS Robotics ook een Quick Scan kan uitvoeren van uw robot(s)? Een engineer doorloopt dan de actuele status van de robot en u ontvangt een rapport. U krijgt dan direct inzicht in de toestand van de robot en samen kunnen we al dan niet actie ondernemen. Dit is ook erg handig ter voorbereiding van de feitelijke onderhoudsklus. Alle punten komen voorafgaande aan het feitelijk onderhoud boven water en dan nemen onze engineers meteen de benodigde materialen mee. Dan is een tweede bezoek en stilstand van de robot vaak niet nodig.

Waarom robotservice via het IRS Service Team?

Robotgebruikers in de Benelux-regio * (België, Nederland, Luxemburg) kiezen ervoor om robotonderhoud te laten uitvoeren door het IRS Service Team om de volgende redenen:

  • Geen voorrijkosten.
  • Voordelige uurtarieven.
  • Geen vaste contracten, u bent vrij in uw keuze.
  • Objectief advies en oplossingen door de onafhankelijke positie van IRS Robotics.
  • Grote voorraad aan (refurbished) spareparts zoals kabels, batterijen, TPU-onderdelen, printboards etc.
  • Voor bedrijven met meerdere A-merk robots (ABB, FANUC, KUKA en/of YASKAWA) is één uitvoerende partner voldoende voor al het onderhoud: IRS Robotics.

(*) Wij leveren ook robotonderhoud in West-Duitsland en Noord-Frankrijk. Vaak gaat het dan om projectmatig onderhoud, dus meerdere robots of meerdere locaties. Vragen? Neem gerust contact op.

 

Verleng de levensduur van uw robot vandaag nog – Vraag een gratis onderhoudsadvies plus offerte aan via ons contactformulier!

Neem contact op