IRS Experience Center / AREA51

Verken de onthulde mysteries van de industriële robot!

IRS Experience Center / AREA51

Verken de onthulde mysteries van de industriële robot!

Binnenkant van een robot, te zien in het IRS Experience Center IRS Experience Center

Welkom bij het IRS Experience Center!

Van buiten zien ze er gestroomlijnd uit. Die industriële robots. Maar intern is het een spaghetti van draden, tandwielen, motoren, vet, olie, electronica en printplaten. Voor een leek lijkt het een onsamenhangend geheel. Zou het niet waardevol zijn om de anatomie van de robot te ontrafelen en beter te begrijpen?

Maak daarom kennis met het inwendige van de industriële robot bij ons Experience Centrum (ook bekend als Area51 voor IRS-medewerkers). Klinkt luguber? Dat is het zeker niet. Ons compacte en boeiende centrum is er om u een dieper begrip van de wereld van industriële robots bij te brengen. Dat is ons doel.

In onze Area51 bieden we bezoekers de kans om verder te kijken dan alleen de buitenkant van de robot, vooral in relatie tot gebruikte en refurbished robots. Na uw bezoek gaat u naar huis met een glimlach, waardevolle inzichten en een schat aan nieuwe kennis.

Koudwatervrees voor robotica?

Dat is niet nodig, maar wel begrijpelijk. Daarom streven we ernaar een uitnodigende omgeving te creëren die koudwatervrees voor robotica wegneemt en vragen beantwoord. Neem een duik in de wereld van robotica zonder terughoudendheid. Robotica is géén rocket-science of hogere wiskunde, maar wél een zeer nauw-luisterend samenspel van bewezen technologieën. Dat is de conclusie na elk bezoek!

Benieuwd? Sneak preview! Bekijk alvast eens de foto’s hieronder en scroll dan verder!

Welkom bij IRS Robotics!

Kennis is koning

Bij uw bezoek aan IRS bieden wij u deze bovenstaande educatieve sessie vrijblijvend aan. Enkel en alleen om u meer vertrouwd te maken met de basisprincipes en het interne van de industriële robot. Van ervaren robot-veteraan tot absolute beginner, iedereen verlaat het Experience Center met nieuwe kennis en ervaring.

Goed idee? Wij denken van wel. Neem gerust contact op.

Neem contact op!