Advies in robotica

Een heldere richting voor uw vragen.

Advies in robotica

Een heldere richting voor uw vragen.

Welkom bij IRS Robotics!

Advies in robotica

Kan ik dat met een robotje oplossen?“. Of misschien vraagt u zich af: “Wat kost zo’n robot eigenlijk en waar moet ik op letten?” Of onze favoriet: “Ik wil beginnen met robotisering, maar zoek nog houvast en richting…

Heeft u behoefte aan duidelijkheid in de wereld van robotica? Wij hebben antwoorden. En we doen echt niks liever dan dit soort vragen beantwoorden. We hebben er zelfs ons pand op ingericht. U wilt beginnen met robotisering maar weet niet hoe? Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn valkuilen? Wat zijn de Total Costs of Ownership (TCO)?

Een eerlijke en onafhankelijke missie

Onze missie is dat robotiseringsprojecten succesvol moeten worden. Bij voorkeur streven we naar een snelle terugverdientijd en beheersbare vervolgkosten.

Daarom voorzien wij u graag van informatie vóórdat u begint. We bieden vrijblijvend advies over wat u wel en vooral niet zou moeten doen. IRS Robotics is volledig onafhankelijk. En onze jarenlange ervaring in robotica willen wij op die onafhankelijke wijze graag met u delen. We hebben geen voorkeur voor één bepaald merk. En we zijn géén robotfabrikant, machinebouwer of systeem integrator. Dat is wat we bedoelen met onafhankelijkheid.

Een realistische, eerlijke en praktische kijk op dit onderwerp. Dat is waar we goed in zijn. Dat is ons vak!

Geïnteresseerd of vragen? Neem gewoon contact op. 

Neem contact op